Thursday, September 15, 2011

untung laa rumah dekat je ngan UiTM .

first week itu sungguh penat dan seronok dan bermacam lagi . standard la kalau first week tak g kelas kan . standard la kalau first week tu adalah moment untuk membuat segala macam perbandingan tentang yang baru dengan yang lama . standard la kalau first week ni xde masa nak online kan . okayy , bukan sebab xde masa sebenarnya . tapi sebab xde bende bende alah yang boleh membuatkan diriku ini teronline dengan jayanya .


standard la kalau jadual tu blurr sebab photographer dia pendek . tangkap gambar jadual je pun nak panggil photographer -.-

tapi tak standard langsung bila xde mushrum kat sini . sobs sobs T____T

1 comment:

  1. jangan keciwakan peminat 8)
    hahaha

    ReplyDelete