Sunday, May 29, 2011

model tak berbayar =..=

aku suka pergi kenduri . sebab boleh pakai cantek cantek macam nak pergi dinner . makan makan . dapat goodies bag then perait barang barang dalam goodies bag tu ngan adik adik aku . usha orang ramai lepas tu orang usha aku balek macam lubang hidung aku ada 17 utas lubang =..= padan muka aku . dan bila balik kenduri , adik lelaki aku akan menjadi mangsa penderaan emosi sebab aku suruh dia snap gambar aku banyak banyak . haha . padan muka :P








segudang penghargaan kepada baju ibu saya time maktab dulu :D

7 comments:

  1. haha . ney la baju yg nk pki time dinner dekan hari tu konon ny :P

    ReplyDelete
  2. a'ah DD, pic last tak ley blahh. shifaa, rendu sengal2 kita kot.. hahahaha.. xo!

    ReplyDelete
  3. dd : sy mmg x ley blah org ny =..=

    jem : lagi rindu kuat sgt . ashema :P

    ReplyDelete