Sunday, December 18, 2011

berhenti . senyum . dan terus melangkah (:

lama tak jenguk blog . sibuk dan busy . terlalu dan sangat . esaimen dan banyak . test berderet . semangat kena kuat . kalau tak , quit lah jawapannya . tapi . untuk kawen , harus ada degree . itu syarat ibu aku bagi . jadi , nak tak nak , kena habiskan degree . okay , secara kasarnya , anda akan nampak niat aku nak study sebab nak kawen . tapi secara halusnya , aku memang nak belajar sebab sementara muda dan otak masih ligat berfikir fikiran ni , baik aku belajar . nanti , anak dah keliling pinggang . susah . kan ?

aku bukan merungut . cuma meluahkan . menyimpan seorang diri pun tidak elok . kelak , aku yang binasa . yang mendatang , memang banyak . macam aku cakap tadi . secara teknikalnya , taip -.- rehat macam tak pernah cukup . life macam sudah hilang . pergi dan jauh . yang tinggal cuma sisa sisa . bukan mati yang aku maksudkan . tapi . siapa tahu . mungkin esok atau lusa aku dijemput Tuhan . walaupun itu takdir . aku mohon jangan lah . bahu kanan masih ringan .

okay , aku dah mula merewang dan menyimpang .

maaf kalau bosan mendengar keluh kesah . maaf kalau bosan melayan karenah .

akhir kata , kuatkan semangat sampai ke penamat (:



notabukulali : terima kaseh pemberi semangat

8 comments:

  1. uit2!! sikit je lagi.. kita susun langkah sama-sama ya!

    ReplyDelete
  2. be strong, akak ! sye tawu akak boleh :)

    ReplyDelete
  3. penat lelah hari ini...untuk kebahagiaan hari esok...insyaallah

    ReplyDelete
  4. hehey , abg usu ku yg sudah menghilangkan diri :P sembunyi dari polis ka apa ni ? :P

    ReplyDelete
  5. bukan meminggirkan diri...sekadar lari dari income tax...hehhehehe :)

    ReplyDelete