Monday, July 25, 2011

weekend yang owesem .

ipoh , destinasi hari ini . walaupun aku duduk perak , last aku g ipoh aku pom tak hengat bile . tapi family aku memang bukan kaki berjalan jalan bersiar siar . macam biasa . bila sampai aku mula jakun tak tentu hala . esaited melampau lampau . ipoh je pong . kalau family aku g ipoh , GM merupakan tempat wajib datang . padahal bukan ada apa pom kat GM tu . GM ada la -.- so , lepas makan spageti pertama untuk hari ini , aku paksa ayah aku g JJ pulak . tapi adik aku , mamat nak g ipoh parade . watthehey . adik kena ikot cakap kakak okayy . setelah berhempas pulas memaksa , akhirnya sampai jugak JJ . bila sampai JJ , aku jadi jakun lagi -.- lepas tu nak parking pom macam amek masa selama 3 tahun lamanya . time ayah aku bizi cari parking , aku baru teringat yang aku ada kat ipoh . kat JJ pulak tu . a'ah . aena kje kat JJ . aku terus kol aena sementara nak tunggu ayah aku jumpe parking lagi 3 tahun . naseb baik aena nga kje . kalau tak makin bertimbuntimbun rindu aku .

aena nampak makin tough bila kje kat fitness centre :P

lepas jumpa aena pelok cium muah muah picit picit pipi , syafiq atau nama panjang syafiq hensem , kawan aena , tangkapkan gambar . syafiq tu macam kagum sangat je tengok cencen aku . cencen je pom -.- lepas tu , ibu aku da lapa , aku pom dengan semangat waja tanya dorang nak makan kat mana . adek adek aku nak makan mekdi . aku saja provoke dorang soh makan pizza hut sebab kat mekdi ada burger je nanti tak kenyang padahal aku yang nak makan pizza muahaha . da duduk tu , aku lah orang paling sebok suggest kan menu nak makan apa . bajet expert sangat la sebab dalam minggu ni je , ni kali ketiga aku makan pizza hut . lepas da suggest dengan semangat , order pom dengan semangat , ibu aku tanya , " hang nak belanja ka ? " . laju je aku jawab tak . muahahahah :P sumpah itu jawapan paling kejam aku penah bagi . muahahaha lagi . aku rasa macam suka pulak makan kat pizza hut sekarang ni sebab semua benda sampai cepat tak payah nak tunggu lama lama sampai mengantuk nak titow lagi .

ibu dan sang birthday girl

 like father like daughter 

goyang itu seni 

" botak "

itu tangan sang birthday girl 

ayah aku macam pasrah je tengok bil padahal ibu yang bayar :P

okay , happy birthday , birthday girl 
sesungguhnya kakak mu ini jelez bila ibumu memberi hadiah jam vincii kepadamu -.-

p/s : macam biasalah bila aku nampak vincii mesti beli kasot lagi . so , esok g keje pakai kasot baru . muahahah :P

4 comments:

  1. Nasib baik jue xde kt ipoh last week..klo x, sumpah jeles!okay..mmg jeles pun T__T

    ReplyDelete
  2. paaa.. sHafiq.. H.. bkn Y.. nnt die marah.. hehehe..
    rindu2!! jumpe kejap da jerit2 peluk2 cium2 picit pp!!
    suke!!!

    ReplyDelete
  3. jue : hehe . xpe , nnt kite jumpe yew :D

    aena : alamak . ye kew ? sorry la . jgn bg dy bce blog kite . muahahha :P

    ReplyDelete