Friday, July 22, 2011

gambar aku ke yang terpapar tu ?

terus menerus menuju ke link yang indah ini :  

aku macam speechless pom ada 
macam nak buat muka bangga pom ada 
huduh sungguh perangai si aku ini -.-
yang pasti 
terima kaseh kepada barisan juri yang arif lagi bijaksana
dif dif kehormat
seterusnya hadirin hadirat sekalian 
okayy 
rindu nak pidato =..=

yang pasti lagi 
aku betul betul lupa nombo akaun aku 
damn


8 comments:

  1. kalau nak klise
    speechnya gini,

    first of all..syukur and thank to ALLAH the almighty

    terima kasih mak, abah, adik-adik, opah dikampung, makndak, paklong, ...si comot ...errr...itu kucing i....,yang tetap menyokong

    boifren i yang memahami karier i selama ini,
    lup u honey...muaaaahhhhhhh

    untuk fans...this is for u, guys...
    tanpa u orang semua ...i takkan sampai hingga ke sini....dan kejayaan ini milik kita bersama

    especially for the non believer out there...lihatlah dunia...LIHATLAH DUNIA

    p/s
    ucapan tambahan masa selepas turun stage...itu pun sebab kena halau dan lampu ditutup..disertakankan dengan soundtrack yang maha kuat...(halau la tu konsepnya)

    (ucapan versi belakang stage...atau post party)

    "and last but not least...my favourite uncle usu....i hadiahkan kemenangan ini khas untuk u....u kasi la no. akaun u...u aje le yang claim hadiah 50 hengget tu sebab i tau u minggu depan baru dapat gaji....hahahhahah"

    ReplyDelete
  2. monolog dlm hati : ini blog look luck ka blog shaza shifaa ni -.-

    ReplyDelete
  3. hahahhahah
    sorry
    i terbawa-bawa kan...hahhaha
    ini kesan dari nasi lemak telur mata juadah sarapan pepagi tadi kot (senang aja...salahkan akak rose nasi lemak simpang tu)

    atau

    sekadar berkongsi rasa KEMENANGAN anda...hahhah
    (50 hengget tu amat bermakna tak kala kalendar masih menunjukkan 22hb..mcm tak bergerak ja tarikh tu...jauh lagi nak bergaji tu)

    ...sekali lagi, i terus bemonolog di blog anda tanpa sedar...(tahap kesedaran i meningkat turun..7 dibawah par)....ampuni i

    p/s
    mengata dalam hati @ monolog dalam hati
    "...dia ni sejak dah glamour...tumpang meluahkan perasan sikit kat blog dia pun tak bagi...kedekuttt"

    ReplyDelete
  4. muahahahaha . alalala . moley2 . u nk jd admin kt blog ai pom moley :P

    ReplyDelete