Tuesday, June 28, 2011

review felem karak dan bermacam macam lagi .


waktu awal awal aku taw pasal cite , hati mengompemkan yang aku takkan tengok cite ni sebab shahir tu senior kawan aku . haha . tapi pagi tadi , kak lia datang dan dengan semangat wajanya memberitahu , " fifa , akak ada beli cite karak kat astro first !! kamu dah tengok ? " . aku geleng geleng kepala tanda aku belum tengok lagi dan macam nak tengok jugak . haha . tengok punya tengok seorang diri , tasnim pulak xdew nak jerit sama sama , ending cliche . huh . sama je ending dia ngan cite khurafat . huh lagi . macam xdew ending laen je . huh lagi lagi . aku cuma x boleh terima scene si shahir senior kawan aku pegang pegang tgn si shera ayob tu ngan si kilafairy bajet angelina jolie tu g mandi kemban sorang sorang kat perigi . macam !@#$%^&( je . huh the movie . kenapa aku tak suka si shahir tu pegang pegang tgn shera ayob ? sbb dia senior kawan aku . haha :P

ok , tutup cerita pasal karak . mari cerita pasal tasnim lagi . dah kerja dekat butik nur tasnim , jadi majoriti cerita mesti tentang tasnim . secara tiba tiba , mula hadir perasaan menyesal meluap luap memberontak dalam diri . sebab kecomelan si  tasnim telah membuat dua jiwa terfikir untuk suruh aku menculik si tasnim hidup hidup =..= ini dua manusia itu .



mak cik belakang tu tak terlibat dalam sesi penculikan okayy . jangan salah paham . dua orang manusia berbaju hijau ney je yang terlibat . eleh , dorang ingat dorang terer nak suruh aku culik si tasnim . huh . kalau nak , culik sendiri la .

ok , bai !!

c u !!

p/s : hari ni kena buli teruk ngan tasnim =..=

6 comments:

  1. kami hanya mampu gelak huhu,,haha,, :P

    ReplyDelete
  2. senior kawan aku juga. haha.

    ReplyDelete
  3. haha..senior kawan la sgt!!~...sama la kt..terkujat tgok!!hoho

    ReplyDelete
  4. wey..snior kwn kah??huhu..
    ceit,cite tuh mmg xblh blah..bkn takat pgg tgn..
    dy ciap dpt BIG..BIg..HUG dr gal tuh,
    huhhh...bile si naif msk dunia hburan,meluat~

    ReplyDelete
  5. shue : senior uya :P

    mun : senior kamu :P

    didie : dpt big hug eyhh ? npew aku x pasan pong wlu tgk ulg2 juta juta kali ? =..=

    ReplyDelete