Friday, June 24, 2011

Day 11 : Favourite TV shows .


ini memang kegilaan 
setakat ney tak pernah miss lagi 
tapi ada satu cerita yang aku tataw nak klasifikasikan sebagai apa
ibu aku ada terjumpa tiket wayang 
aku cuak
cuak ayam sangat 
ibu aku tanya sapa yang g tengok wayang
aku diam buat muka suci tak bersalah
bapak aku da tuju tuju lagu tangan kat aku
pas semua orang da titow 
aku g amek tiket wayang tu tengok
23 mei 2011 , 8.45pm , cite KONGSI
nampak sangat bukan aku
sebab time tu aku nga seronot melayan JUVANA 
JUVANA yang best sebab ada ZAHIRIL ADZIM 
dan sampai sekarang jugak 
sape yang g tengok cite KONGSI tu maseh menjadi misteri nusantara


aku xdew astro 
tapi aku suka tengok maharajalawak 
tercapai tak akal korang ?
apa susah 
tengok kat utiub suda :P
paling jadi kegilaan 
SEPAH 
memang mereka gila

" tok tok , dafi puasa tak tok ? "

=..=


setakat ni , ni je yang menjadi kegilaan sebab aku bukan jenis yang nak menatap TV tu sangat sebab balik kerja da penat , makan , solat sume , meset meset then tertitow dibuai mimpi macam tu je 

ok , bai !

c u !

p/s : da rindu kat tasnim satu hari tak jumpa tasnim ):


3 comments:

  1. i pun suka berlakon dalam siri juvana tu...hahhahah

    ReplyDelete
  2. ehhh...lupa lak...dalam kongsi pun i lakon gak

    ReplyDelete