Monday, May 23, 2011

dua dua . tiga tiga :D

saya bukanlah sang kaki wayang yang tegar sampai setiap cerita baru yang keluar saya akan pergi panggung untuk menonton . cerita pertama yang saya tengok kat panggung , histeria , kat alamanda . tu pong sebab kezen yang ajak . kalau tak , mungkin sampai sekarang saya tataw apa itu panggung . okayy , over . saya taw . itu penyakit yang dah lama saya hidapi . saya memang suka lari tajuk kan untuk mukadimah . memang sangat .

tajuk entri ada banyak sangat kaitan dengan gambarajah di atas . kesimpulan gambarajah , sangat suwit muwit the moment , the dialogue sehingga boleh dapat kencing manis tahap kronik . double thumbs up to kabir bathia sebab jalan cerita diadun penuh seni , skrip dicanang penuh aspirasi , sinematografi indah penuh jiwa .

terima kaseh juta juta jugak buat abg 2D sebab makan pop corn sebelum masok panggung lagi . cerita baru mula 10 minit , pop corn da tinggal setengah ==' tak kesah la . janji dapat tengok adam . walaupun dia tetap senyum sampai telinga bila nama remy ishak keluar dekat skrin sambil mengaku itu dia .

oh yew .
ini paling penting .
terima kaseh lagi abg 2D sebab belanja saya tengok nur kasih the movie :D

p/s : baru teringat . npew kita tak tangkap gambo pong tadi yew , wahai abg 2D ? haih . takkan kena tengok lagi sekali kot :P
psp untuk abg 2D lagi macam tak boleh mesej kan : terima kaseh lagi sebab buat ibu super duper seronot sehingga menjilat jari hari ney :DDD

7 comments:

 1. ,dh sgt esaited n super duper happy,,sume bnd laen dh xpenting,,janji hati puas,,an an an,, :D

  ReplyDelete
 2. hamboih, sampai jila jari. Amacam Nur Kasih? Ada nangis ka?

  ReplyDelete
 3. didiey : nangis cover cover . haha :P

  jalilah : suwit muwit (:

  ReplyDelete
 4. anak che din ada dalam NUR KASIH

  i pulak ada dalam KONGSI...(terpaksa jadi crook siam lak kali ni)

  golongan pelakun bangsawan rupanya kita ni...hahhaha

  ReplyDelete