Friday, April 15, 2011

merapu rapu . takyah bace lah .

semalam dinner kesinai 3 .
kalau orang tanya best kew tak , saya akan jawab " booooriiinggg " sambil menguapkan mulut tanda bosan tahap maha .
apa yang best ?
tataw nak cari celah mana yang best .
da la .
malas nak komen panjang lebar sentimeter persegi .
sebab saya pun bukan makhluk ciptaan Tuhan yang serba sempurna .
saya akui saya punya kelemahan diri .
tapi sekurang kurangnya saya sentiasa cuba sehabis baek .
saya tahu ini pertama kali mereka menganjurkan dinner kolej .
segala galanya mungkin kurang .
namun andai dicuba sedaya upaya tanpa lewa , mungkin tidak akan jadi seperti semalam .
apa yang terjadi semalam mungkin tak perlu digembar gemburkan .
biar jadi rahsia kekita je .
kalau ada antara pihak penganjur yang terbaca blog saya tanpa sengaja , ampun maaf saya pohon .
saya cuma tulis dari hati .
anggap ia sebagai kritikan membina .
jangan pula jadikan entri ini sebagai kontrobesi yang tak meningkatkan prestasi .


wif jue (:
chah + jem tak sampai lagi time ney .


wif alyaa (:


wif ila (:


snap by rumet
edited by me



baek lah .
biar yang semalam berarak pergi .
cerita tentang hari ini pula .
pagi tadi bangun pagi sangat .
sangat pagi sampai sakit kepala ya amat sebab da lama tak bangun sangat pagi .
sape suruh buat jadual semua kelas pukul 11 ?
kan saya da sakit kepala .
agenda pagi tadi : presentation ENT .
kami sampai awal .
horror .
sangat horror .
sejuk tangan jangan kata .
basah tangan usah cerita .
kronik tahap maha .
sampai giliran .
aku dan kami cuba sehabis baik .
berkoyan koyan juga soalan yang ditanya .
grammar aku lintang pukang tak sedar diri .
abaikan .
pong pang pong pang .
akhirnya selesai waktu genting .
lega .
lega ya amat .
rasa macam sampai je bilik , nak tidur sampai minggu depan .
hari rabu bangun terus jawab paper SELLING .
kau memang pandai selling banyak sangat pa =='
ok .
habis .

saya sangat sukak gambar ney
 even
love saya ngan jue cm senget
jadi abaikan



o em jay
sape yg hack blog saya ney ???

cop cop .

ada penambahan cerita .
semalam sementara tunggu sore ghaib aena balek , sempat jugak rakam video tutorial shawl yang bersifat kurang waras . terima kaseh crew seperjuangan  dari tukang rakam dan tuan punya handset (jem) , tukang perunding imej separa profesional (chah) , tukang gelak dan betulkan grammar (jue) dan tukang pegang cermin yang kurang reti pegang cermin sebab asyik nampak kaki je ( aena) hinggalah para penonton yang sentiasa memberi sapot (nanato + tirato) . jasamu dikenang . tapi video tak boleh diupload sebab sangat kurang waras sekali .

6 comments:

  1. amboii shifaa.. meletopz kau sekarang kan. haha

    ReplyDelete
  2. haha . macam takasima kew nagasaki ? :P

    ReplyDelete
  3. alaaa.. da letak gamba kat belog..
    bru nk jdkan profile pix!!

    ReplyDelete
  4. wat je aena..jue pn nk letak gak nnt :)

    ReplyDelete
  5. aena + jue : silalah letak andai punya tahap keberanian yang paling tinggi :P

    fayra : :D

    ReplyDelete